Képzések

2014. február 27., csütörtök

Ingyenes Angol és ECDL számítástechnikai tanfolyam indul Budapest XIII. kerületében!

A kép csak illusztráció!


A kezdő szintű nyelvtanfolyamon Budapest XIII. kerületének lakói, illetve XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező, GYED-en vagy GYES-en otthon lévő kismamák vehetnek részt. A képzés 5 helyszínen, 50 fős csoportokban indul, 32 órás, 8 hetes időtartamú (heti 2x2 óra).

A foglalkozások 2014. március 17-től május 20-ig délelőtti, délutáni, illetve kora esti időpontokban zajlanak. A foglalkozásokat rendszeresen látogató, s a nyelvtanárok által továbbhaladásra javasolt hallgatók részére biztosítjuk a további tanulást őszi, haladó tanfolyamainkon.

A kismama csoport résztvevőinek 1 év feletti gyermekei részére a tanfolyam idejére gyermekfelügyeletet biztosítunk az Ugri-Bugri Bölcsődében (Vizafogó sétány 6.) vagy a tanfolyam helyszínén található Tücsöktanyán (Dagály utca 15/A). A tantermeket, a szakképzett nyelvtanárokat és a tankönyveket az önkormányzat biztosítja.

A jelentkezési lapokat az érdeklődők átvehetik a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetik.

A kitöltött jelentkezési lapokat 2014. március 3-ig személyesen adhatják le a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (Béke tér 1.). A csoportokba a jelentkezés sorrendjében kerülhetnek be a résztvevők.


Letöltendő formanyomtatvány:

http://www.budapest13.hu/letoltes/hirek/hirek-2014/angol-jelentkezesi-lap-2014

http://www.budapest13.hu/letoltes/hirek/hirek-2014/angol-jelentkezesi-lap-2014-kismama-csoport

http://www.budapest13.hu/letoltes/hirek/hirek-2014/ecdl-jelentkezesi-lap-2014